Met de taxi naar Rotterdam of van Rotterdam naar de Drechtsteden

Taxi Rotterdam, Taxi Rotterdam Airport, Rotterdam by night

Bent u op zoek naar taxi van of naar Rotterdam? Dan bent u bij Taxi Centrale Alblasserdam aan het juiste adres. Wij zijn een professionele taxibedrijf, die al jarenlange ervaring heeft opgebouwd in de regio Drechtsteden en de regio Rotterdam. Taxi Centrale Alblasserdam gaat voor 100% klanttevredenheid. Daarom staat een goede service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. Onze representatieve taxichauffeurs zijn vakbekwame professionals, die beschikken over de juiste verplichte documenten. U bent daarbij gegarandeerd zeker van een veilige en efficiënte taxi rit.

Vanuit De Drechtsteden met de taxi naar Rotterdam

Doordat de taxichauffeurs van Taxi Centrale Alblasserdam een jarenlange ervaring hebben in de regio Rotterdam en Drechtsteden, kunnen zei u via de snelste en goedkoopste route vervoeren van locatie A naar locatie B. We rijden vaak vanuit Papendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht naar Rotterdam. Wij staan altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaar, ook wanneer u ons telefonisch benadert, zullen wij ervoor zorgen, dat wij binnen 20 minuten bij u op de afgesproken locatie staan.

Taxi naar Rotterdam

Rotterdam is de op 1 na grootste stad van Nederland. De stad beschikt over een eigen vliegveld genaamd Rotterdam The Hague Airport. Dit is na Schiphol het grootste vliegveld van Nederland. Zowel vakantievluchten als zakelijk vervoer wordt op deze luchthaven aangeboden. Taxi Centrale Alblasserdam is een goede Airport Taxi. Meerdere keren per week rijden wij met een taxi of met een taxibus richting Rotterdam The Hague Airport. Wij rijden daarbij vanzelfsprekend de kortste route. Met onze airport taxi bent u altijd ruim op tijd aanwezig op de luchthaven in Rotterdam.

Groepsvervoer naar Rotterdam

Taxi naar Rotterdam Airport

Het maakt Taxi Centrale Alblasserdam niet uit met hoeveel mensen u wilt reizen. Als er meer reizigers zijn dan zitplekken in de taxi, dan schakelen we over op een ruime taxibus. De leuke dingen in het leven doet u meestal niet in uw eentje. U gaat misschien op vakantie met familie of met vrienden. De taxibus is dan ideaal om u allemaal te vervoeren. De voordelen van een airport taxi naar Rotterdam Airport zijn:

  • U wordt van deur tot deur vervoerd.
  • Ook midden in de nacht staan wij voor u klaar.
  • Geen parkeerkosten bij de luchthaven.
  • U hoeft niet met koffers te sjouwen. Dat doen wij voor u.
  • Zowel voor de heen als voor de terugreis te boeken.

Taxi naar de Kuip in Rotterdam

Rotterdam heeft als enige stad in Nederland drie betaald voetbalclubs. Dat zijn Sparta, Excelsior en natuurlijk de meest bekende Feyenoord. Deze laatste club heeft veel fans in de Drechtsteden. En wat is er nu leuker dan samen met vrienden naar een wedstrijd te reizen in Rotterdam. Dat is wel zo gezellig en iedereen kan een biertje drinken. Want wij rijden u na afloop weer veilig naar huis.

Taxi Ahoy Rotterdam

Ahoy is een van de grotere locaties in Nederland waar evenementen en concerten worden gegeven. Ook dan is het leuk, dat iedereen wat kan drinken. Reis gezellig samen met vrienden naar Ahoy en bezoek het concert van uw keuze.

Erasmus Ziekenhuis

Ziek zijn is nooit leuk! Maar als u echter naar het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam moet, kunnen we u bij Taxi Centrale Alblasserdam naar dit ziekenhuis brengen. Het is het grootste ziekenhuis in de regio waar veel specialistische ingrepen plaats vinden. Vervoer naar het ziekenhuis wordt vaak vergoed door de zorgverzekering. Wij helpen u er graag mee.

taxi naar Rotterdam centraal

Tussen Breda en Rotterdam is er nog wel eens een probleem aan of op het spoor. Het is natuurlijk zeer vervelend als de treinen niet rijden. In geval van nood als je bijvoorbeeld een belangrijke afspraak of sollicitatie hebt, kunnen wij je eventueel oppikken en bij Rotterdam Centraal afzetten. Vanuit daar zijn er weer vele mogelijkheden om verder te reizen.

Taxibus service Rotterdam

Rotterdam is natuurlijk de grootste havenstad van Nederland, een stad van harde werkers. Toch zijn er ook leuke bezienswaardigheden in Rotterdam en kunt u er leuk shoppen in de koopgoot van Rotterdam of u kunt naar de Foodhallen. Bekend is natuurlijk ook de Euromast. Wist u, dat het mogelijk is om van de Euromast te abseilen? Wil je meer weten over de havens? Dan raden wij je een toeristische rondvaart door de havens aan. Hiermee zie je pas echt hoe groot de havens precies zijn. Zoals eerder gezegd hebben wij voor u taxibussen beschikbaar. Wij zetten u en uw gezelschap graag af bij de eerdergenoemde bezienswaardigheden.

Taxi Dordrecht Rotterdam of Taxi Ridderkerk Rotterdam

Taxi Centrale Alblasserdam is een van de grotere taxibedrijven van de Drechtsteden en onderdeel van de TSP Groep. In die hoedanigheid rijden wij geregeld met onze passagiers van bijvoorbeeld Dordrecht of Ridderkerk richting Rotterdam. Het maakt ons niet uit of u met 1 persoon bent of met een heel elftal, wij vervoeren u graag naar de plek van uw bestemming.

Taxi Rotterdam

Taxi bestellen Rotterdam

Heeft u een taxi nodig om naar Rotterdam te reizen? Bel met tel:078-8424242 of ga voor het reserveren van een taxi via onze website.

Andere interessante blogs