over ons

Over Taxi Centrale Alblasserdam

auto in de kleur zwart, over ons

Taxi Centrale Alblasserdam is een compleet vervoersbedrijf en onderdeel van TSP Personenvervoer. Onze comfortabele wagens staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar in de regio Drechtsteden, Papendrecht, Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en omstreken.

Naast particulier personenvervoer biedt Taxi Centrale Alblasserdam een uitgebreid aanbod voor groepen, zakelijk- en VIP vervoer. Van verschillende nationale en internationale luchthavens, tot koeriersdiensten en Crew services voor havens. Waar de bestemming ook mag zijn, Taxi Centrale Alblasserdam heeft de oplossing.

Onze klantvriendelijkheid zorgt ervoor dat onze klanten ons vaak snel weer gevonden hebben. Het is ook ons doel om onze huidige focus op servicegerichtheid te handhaven of zelf te vergroten. Het comfort van onze luxe en kwalitatief goede wagens toont ook dat veiligheid voor ons zeer belangrijk is.

Zakelijk en particulier taxivervoer

Voor zowel zakelijk- als particulier taxivervoer bent u bij Taxi Centrale Alblasserdam op het juiste adres. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en punctualiteit zijn kenmerkende woorden voor onze organisatie. Over ons valt verder nog te vertellen, dat, wij uitsluitend werken met gekwalificeerde chauffeurs met de nodige ervaring en een gastvrije persoonlijkheid. Al onze taxi chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de taxibranche wat resulteert in een gedegen stratenkennis in de regio’s waarin wij werkzaam zijn. Omdat zij ook de verplichte papieren hebben, reist u bij ons altijd via de snelste, voordeligste en veiligste manier.