taxi Dordrecht

Met het streven naar 100% klanttevredenheid is een goede service de standaard bij ons. Daarom is Taxi Dordrecht immers vaak de eerste keuze voor onze terugkerende passagiers. Onze comfortabele taxi´s of taxibusjes in de regio Dordrecht worden namelijk uitsluitend bestuurd door professionele taxichauffeurs. Door jarenlange ervaring hebben de representatieve, professionele en vriendelijke taxichauffeurs van Taxi Centrale Alblasserdam immers een zeer goede stratenkennis in de regio Dordrecht. 

taxi Dordrecht

Ervaren, vakbekwame taxi chauffeurs

Doordat de taxichauffeurs van Taxi Centrale Alblasserdam een jarenlange ervaring hebben in de regio Drechtsteden, kunnen zij u om die redenen via de snelste en goedkoopste route vervoeren van locatie A naar locatie B.

Taxivervoer Drechtsteden

Wij vervoeren vaak passagiers in de gehele Drechtsteden zoals bijvoorbeeld  Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Daarnaast rijden wij op regelmatige basis naar Luchthaven Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport en zelfs naar België zoals Antwerpen Airport. Daarbij staan wij altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaar. Ook wanneer u ons telefonisch benadert, zorgen wij, dat we binnen 20 minuten bij u op de afgesproken locatie in Dordrecht staan.

Reserveren

4 + 3 =