taxi Dordrecht

Met het streven naar 100% klanttevredenheid is een goede service de standaard bij ons. Daarom is Taxi Dordrecht immers vaak de eerste keuze voor onze terugkerende passagiers. Onze comfortabele taxi´s of taxibusjes in de regio Dordrecht worden namelijk uitsluitend bestuurd door professionele taxichauffeurs. Door jarenlange ervaring hebben de representatieve, professionele en vriendelijke taxichauffeurs van Taxi Centrale Alblasserdam namelijk een zeer goede stratenkennis in de regio Dordrecht. 

taxi Dordrecht

Ervaren, vakbekwame taxi chauffeurs

Doordat de taxichauffeurs van Taxi Centrale Alblasserdam een jarenlange ervaring hebben in de regio Drechtsteden, kunnen zij u om die redenen via de snelste en goedkoopste route vervoeren van locatie A naar locatie B.

Taxivervoer Drechtsteden

Wij vervoeren vaak passagiers in de gehele Drechtsteden zoals bijvoorbeeld  Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Daarnaast rijden wij op regelmatige basis naar Luchthaven Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport en zelfs naar België zoals Antwerpen Airport. Daarbij staan wij altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaar. Ook wanneer u ons telefonisch benadert, zorgen wij, dat we binnen 20 minuten bij u op de afgesproken locatie in Dordrecht staan.

Veel gestelde vragen

1.Hoe veel kost een taxi van Rotterdam naar Dordrecht bij benadering?

De kosten van een taxi van Rotterdam naar Dordrecht kunnen variëren afhankelijk van het taxibedrijf en specifieke omstandigheden zoals verkeer. Echter, een schatting kan als volgt worden gemaakt:

  1. Basistarief: Ongeveer Euro 3 tot Euro 4,50.
  2. Kilometertarief: Voor de afstand van ongeveer 25 km, tegen een gemiddeld tarief van Euro 2,30 tot Euro 2,50 per kilometer.

Op basis van deze tarieven zou de berekening als volgt zijn:

  • Basistarief: Euro 3,50 (gemiddeld)
  • Kilometertarief: 25 km x Euro 2,40 (gemiddeld) = Euro 60

Totaal: ongeveer Euro 63,50.

Dus, bij benadering zou een taxirit van Rotterdam naar Dordrecht rond de Euro 60 tot Euro 65 kosten. Het is altijd verstandig om vooraf bij het taxibedrijf een exacte prijsopgave aan te vragen.

2.Wat kost een taxi van Dordrecht naar Rotterdam Airport?

 

Reserveren

12 + 5 =