Luchthavenvervoer – Wat zijn de voordelen van de airport taxi?

Airport Taxi, Luchthavenvervoer

1. Ontspannen beginnen aan je vakantie reis

U reist comfortabel naar uw vakantiebestemming. Daarnaast nemen wij een deel van de stress weg door u ruim op tijd op de luchthaven af te zetten. Wij zijn verantwoordelijk, dat jij op tijd komt voor uw vliegreis. Onze taxi’s zijn groot en luxe; een ideaal begin van uw reis. Onze taxichauffeurs hebben altijd een goed humeur en helpen u met de koffers. Ons luchthavenvervoer heeft een zeer hoog service niveau. We doen alles om het u naar de zin te maken. U hoeft natuurlijk zelf niet te rijden en dat is prettig.

2. Airport Taxi – Geen dure parkeerkosten

Bij een lange vakantie worden de kosten om bij de luchthaven te parkeren vaak erg hoog. Wil je het helemaal eerlijk vergelijken, dan moet je de brandstof voor de heen- en terugreis erbij tellen. Alles bij elkaar is het wel zo prettig om met een airport taxi naar de luchthaven te reizen. Een airport taxi reist ook nog eens van deur tot deur. Dat bespaart je ook nog eens een heel stuk lopen vanaf de parkeerplaats naar de vertrekhal.

3. Bij een taxi rit naar de luchthaven hoef je niet met koffers te sjouwen

Bij reizen met het openbaar vervoer moet je altijd maar afwachten of de bus of trein wel rijdt en of je daardoor niet te komt. Het grootste nadeel van het OV is echter het gesjouw met bagage. Het is vaak een grote worsteling om met koffers een drukke trein of bus in te stappen. Geraak je bij de luchthaven, dan ben je helemaal afgepeigerd van het vele sjouwen met koffers. Maak je een lange trip, dan heb je vast een grote zware koffer bij je. Altijd leuk om bij je te hebben on het openbaar vervoer! Bij Taxi Centrale Alblasserdam hoef je helemaal niet te sjouwen met koffers. Dat doen onze taxichauffeurs voor je. Bij de luchthaven staan vaak trolleys. Daarmee kan je met je koffers rijden.

4. Beroep doen op vrienden of familie niet nodig

Brengen je vrienden of familie je naar de luchthaven, dan heb je geluk. Je vraagt namelijk best wel veel van ze. Vliegverkeer begint al om 5 uur ’s morgens en eindigt vaak om 23 uur. Ga je om 5 uur de lucht in, dan moet je al om drie uur op de luchthaven zijn. Dat is bijna niet te doen, als je chauffeur de volgende dag moet werken. Daarnaast moet je maar net een grote auto hebben, waarin alle bagage past. De oplossing is okay, maar je belast wel iemand aanzienlijk. Met luchthavenvervoer van Taxi Centrale Alblasserdam belast je geen familie en vrienden en weet je 100% zeker dat je op tijd komt.

5. Airport Taxi – Vermijd filestress

De taxi chauffeurs van Taxi Centrale Alblasserdam zijn nooit te laat op de luchthaven. Ze weten precies hoeveel extra tijd ze nodig hebben, als er een file is. We brengen u ruimschoots op tijd weg. Wij brengen je natuurlijk van deur tot deur. En niet zelf rijden, zorgt voor een ontspannen start van je reis.

6. De terugreis

Wij zijn er ook voor u, als u op de terugreis bent. Wij houden met uw vluchtnummer in de gaten of uw vlucht geen vertraging heeft. Zo staat er altijd iemand op u te wachten als u de aankomsthal inloopt. Waarschijnlijk bent u zeer moe van de reis. Hoe fijn is het dan als u vanaf het vliegveld weer naar uw thuishaven gereden wordt.

Luchthavenvervoer vanuit Nederland naar Belgische luchthavens

Steeds meer mensen uit Nederland weten de luchthavens in België zoals bijvoorbeeld Brussel Airport of Antwerpen Airport goed te vinden. De Belgische luchthavens zijn vaak een stuk goedkoper en het is er meestal een stuk goedkoper dan Schiphol Airport. Met het vliegtuig reizen via een Belgische luchthaven is dus heel comfortabel en voordelig. Taxi Centrale Alblasserdam voorziet graag in deze behoefte.


Luchthavenvervoer van Nederland naar België: hoe werkt het?

Hoe het werkt, hangt helemaal af van jouw wensen. Het beste zijn wij in het vervoer van de ene naar de andere luchthaven. Stel dat je wil reizen van Schiphol naar Zaventem, dan kun je dat bij ons opgeven in het boekingssysteem. Reken af volgens de stappen in het systeem en wij verzorgen voor jou de rest. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is achteroverleunen in onze comfortabele bolide.

Duidelijkheid 

Wij gaan voor de hoogste transparantie. Wij scheppen vooraf duidelijkheid en geven voor de taxirit een vaste prijs af. Voor lange afstandsritten kunt veilig online bij ons betalen. Reist u met kleine kinderen, dan hebben we een kinderzitje beschikbaar. Daarbij zijn wij 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor taxivervoer vanuit Nederland naar de Belgische luchthavens.

Werken onderweg

Taxi Centrale Alblasserdam is ook sterk in directievervoer. Vervoer naar de luchthaven is dan bijzonder makkelijk. Dat geeft u de ruimte om nog wat werk te doen of je voor te bereiden op een belangrijk gesprek.

Taxi tarieven

De taxi tarieven voor luchthavenvervoer vanuit Nederland naar Belgische vliegvelden hangt natuurlijk af van het vertrekpunt en van welk vliegveld je precies heen moet. Wij werken echter met een vaste prijs. Wel zo transparant en wel zo duidelijk!

Interessante blogs